60 jaar reeds een Franse ontwerper en fabrikant

60 jaar geschiedenis

Al meer dan zestig jaar gebruiken we onze passie en durf om duurzame meubels te maken. Het Franse karakter van onze collecties valt over de hele wereld in de smaak. Gautier is daarnaast een prachtig familieavontuur met 750 medewerkers, ons #GautierTeam, dat garant staat voor onze waarden en vakkennis ten dienste van kwaliteit.

Een succesvol familieverhaal

Ons avontuur zou niet mogelijk zijn geweest zonder de visionaire geest van Patrice en Annick Gautier. Het verhaal van Gautier begon met een innovatief idee, het maken van kinderbedden. Het is opgebouwd rond duurzame waarden en onze verbondenheid met onze streek. Zes decennia later is het succes van onze in Frankrijk gemaakte meubels een bewijs van dit prachtige familieverhaal.

Ons verhaal

Onze stijl, de Franse levenskunst

Elegantie, sobere en chique lijnen, een uitgesproken smaak voor detail, een vleugje brutaliteit ... Dat is de stijl van Gautier. Over de hele wereld worden onze meubels zowel om hun kwaliteit als om hun Franse stijl erkend. Onze unieke stukken van een onberispelijke kwaliteit worden bedacht door onze ontwerpers, gedreven door de wens om u tevreden te stellen.

Ons beroep, eigentijdse meubelmaker

Op het kruispunt van vakmanschap en industriƫle uitmuntendheid omschrijven we onze vakkennis als eigentijdse houtbewerking. Ze drijft ons om steeds opnieuw te innoveren, met dezelfde wil om u unieke meubels te bieden.

Eigentijdse houtbewerking

Onze inzet voor de planeet

Als eigentijdse meubelmakers staat hout centraal in alles wat we doen. We nemen dan ook maatregelen om deze essentiële bron voor de planeet te beschermen, zonder ze te verspillen. Dat doen we door volop in te zetten op
circulaire economie.

Respect, een belangrijke waarde

We maken er een punt van om het begrip respect in elke stap van ons avontuur te integreren. Van onze duurzaam beheerde bossen tot de kwaliteit van onze producten, inclusief een veilige werkplek voor onze medewerkers. Wij bieden gezonde, tijdloze, duurzame meubelen. En voor een lange tijd.

Respect
Uw mandje
Uw account

U kunt zich aanmelden of een account aanmaken.

of

Snel aanmelden

Ontvang de Gautier-catalogus en laat u inspireren!

Catalogus ontvangen

Make an appointment for your project

Free assistance for your customized interior design project

Make an appointment with our interior designers

Ontvang de nieuwe catalogus 2024 bij u thuis!

Laat u inspireren doorcomfortabel vanuit uw salon door onze collecties te bladeren.

Catalogus ontvangen