60 jaar reeds een Franse ontwerper en fabrikant

De stijl van Gautier

Onze stijl kenmerkt zich door zijn Franse invloeden: een tikje brutaal en toch elegant. Of u nu geniet van een etentje met vrienden of een goed boek leest vanuit uw sofa, een beetje van ons in uw woning verandert alles.

Meubels voor het leven

Schitterend in uw woonkamer of discreet, in volle glorie om vrienden en familie te ontvangen of mooi als decoratie ... Onze meubels zijn ontworpen om uw dagelijks leven te vergemakkelijken, wat uw levensstijl ook is.

"We willen meubels maken voor het echte leven. Laden die eindeloos open en dicht kunnen, tafels met onzichtbare verlengstukken als ze opgeborgen zijn ... Onze meubels moeten bestand zijn tegen de activiteiten van het dagelijkse leven en de verrassingen die het leven in petto heeft."
Julie, designer bij Gautier

Een stijl die bij uw interieur past

Onze sobere, chique en eigentijdse meubels worden bedacht door onze designers. Ze passen in alle interieurs, van Haussmanniaans tot modern, van stedelijke loft tot landhuis. Onze afwerkingen zijn ontworpen om onze verschillende collecties harmonieus samen te laten smelten, naargelang uw voorkeur.

"Door gelijktijdig met materialen, texturen en kleuren te werken, creëren we een grote verscheidenheid aan afwerkingen, zodat iedereen zijn droommeubels kan vinden. Elke compositie is, op een of andere manier, uniek."
Véronique, designer bij Gautier

Streven naar uitmuntendheid

Zowel binnen als buiten Frankrijk tonen we trots onze vakkennis die getuigt van onze hoge eisen en oog voor esthetiek. Naast functionaliteit en robuustheid kiest u vooral voor Gautier omdat onze meubels u verleiden. Dat doen ze door de aandacht voor details, de uitgesproken stijl die bij u past en de emotie die de elegantie van ons design u geeft.

"De keuze voor een meubelstuk van Gautier zegt veel over uzelf. Dankzij de verschillende materialen en kleuren vindt u steeds het meubel dat perfect bij u past: gastvrij, bijna intiem, of eerder indrukwekkend om u te verrassen ..."
François, interieuradviseur in een winkel van Gautier

Een pareltje van de Franse stijl

Onze Franse invalshoek betekent dat we niets aan het toeval overlaten. We houden ervan om u subtiel te verrassen en te prikkelen. Hier een gedurfde combinatie van hout, glas en metaal, daar een vleugje blauw of onverwachte okertinten ... De stijl van Gautier is iets waar u niet per se aan zou denken. Toch lijkt ze zo vanzelfsprekend als u eenmaal thuis bent.

De keuze voor meubels van Gautier is vooral een keuze voor plezier, voor uzelf en voor uw gasten. Is dat niet wat echt telt?

Uw mandje
Uw account

U kunt zich aanmelden of een account aanmaken.

of

Snel aanmelden

Ontvang de Gautier-catalogus en laat u inspireren!

Catalogus ontvangen

Make an appointment for your project

Free assistance for your customized interior design project

Make an appointment with our interior designers

Ontvang de nieuwe catalogus 2024 bij u thuis!

Laat u inspireren doorcomfortabel vanuit uw salon door onze collecties te bladeren.

Catalogus ontvangen