60 jaar reeds een Franse ontwerper en fabrikant

Respect

Respect, een basisprincipe van Gautier, staat centraal in alles wat we doen. Respect voor de vrouwen en mannen die bij Gautier werken, respect voor onze productiemethoden, respect voor de planeet. En natuurlijk, respect voor onze klanten, u.

Een grote familie die voor iedereen wil zorgen

We zetten ons in om al onze werknemers een gezonde, veilige en familiale werkomgeving te bieden. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat onze 750 medewerkers het #GautierTeam vormen. Het is een team waarin iedereen elkaar respecteert, waarin iedereen zich thuis voelt en waarin onze vakkennis en waarden worden doorgegeven.

"Mijn broers, zussen en ik willen voortbouwen aan het werk dat door onze vader en oom, Patrice Gautier, is begonnen. We willen hun waarden voortzetten bij de 750 werknemers die bij ons werken".
David Soulard, algemeen directeur

Van onze werkplaatsen tot bij u: het respect leeft voort

"Het respect voor onze klanten, u, is even groot als het respect voor onze medewerkers. We streven vooral naar het maken van meubels die steeds beter zijn voor uw gezondheid. Een voorbeeld? De lakken op waterbasis en de lijmen met een laag oplosmiddelgehalte zorgen ervoor dat we zelfs beter doen dan de strengste normen. Uw kinderen slapen in gezonde kamers en u, op uw twee oren. We luisteren naar uw wensen, maar ook naar uw feedback, om altijd beter op uw wensen in te spelen en deze te beantwoorden. "

Respect voor u en de natuur

Ecologisch beheerde bossen (op minder dan 300 km van onze fabrieken), ecologisch ontworpen meubels, doordacht transport, een kleinere afvalberg, ... In ons bedrijf telt elk detail om onze activiteit zo duurzaam mogelijk te maken. We werken er met hart en ziel aan en zijn trots op wat we doen.

Trots om onze streek te steunen

We zeggen vaak dat iedereen bij Gautier elkaar kent. En dat is niet gelogen! Ons avontuur is steeds gegroeid met respect voor ons grondgebied, de Vendée, en haar inwoners.

Deze verankering en trots komen tot uiting in acties voor het lokale economische en sociale weefsel: voorkeur voor lokale leveranciers, oprichting van de Gautier Cholet Basket Academy, officiële meubelpartner voor de Vendée Globe ... We nemen graag deel aan het leven in onze regio. En we zijn er trots op!

Uw mandje
Uw account

U kunt zich aanmelden of een account aanmaken.

of

Snel aanmelden

Ontvang de Gautier-catalogus en laat u inspireren!

Catalogus ontvangen

Make an appointment for your project

Free assistance for your customized interior design project

Make an appointment with our interior designers

Ontvang de nieuwe catalogus 2024 bij u thuis!

Laat u inspireren doorcomfortabel vanuit uw salon door onze collecties te bladeren.

Catalogus ontvangen