60 jaar reeds een Franse ontwerper en fabrikant

Onze ontwerpers ademen de stijl van Gautier

Een complementair team ...

Onze ontwerpers hebben allemaal een verschillende achtergrond en behoren tot uiteenlopende leeftijdscategorieën. Die smeltkroes aan invloeden zorgt voor een uniek geheel. Bepaalde ontwerpers zijn gespecialiseerd in afwerkingen, anderen hebben een zwak voor plastische kunsten met multiculturele invloeden en nog anderen zijn gefascineerd door het digitale en hightech. De ontwerpers leren van elkaar, in een levendige en bruisende creatieve synergie.

"Het is ronduit fascinerend: wanneer het team met hetzelfde voorwerp werkt, vult iedereen het op zijn eigen manier in, heeft iedereen zijn eigen persoonlijke gevoel ... Het samenvoegen van die standpunten vormt de rijkdom van dit team."

... dat zich aan nieuwe gebruiken aanpast

We hebben aandacht voor de ontwikkelingen en evoluties in de wereld. We passen ons dan ook voortdurend aan de gebruiker aan. We laten ons inspireren door onze contacten met u, uw gewoonten die u met ons deelt en uw voorkeuren. Door ons uw dagelijkse leven voor te stellen, kunnen we uw wensen beter begrijpen.

Onze eigentijds, toegankelijke en elegante stijl probeert zich niet vast te houden aan een modegril. Ze is een voortdurende interpretatie van nieuwe stijltrends, om garant te staan voor de duurzaamheid die ons zo dierbaar is. Een contrast tussen levendig en praktisch meubilair dat elegantie uitstraalt.

Véronique, teamverantwoordelijke

Als teamleider bij Gautier zorgt ze voor een creatieve smeltkroes binnen het team en fungeert ze als schakel met de andere afdelingen. Ze neemt deel aan het ontwerpproces met de productverantwoordelijken, de fotograaf en de fotostudio. Ze zorgt ervoor dat elk project de stijl van Gautier uitstraalt. De stijl moet in elk product van onze collectie tot uiting komen.

Anthony, afwerkingsdeskundige

Anthony is het oudste lid van het team. Niet door zijn leeftijd, maar wel door zijn anciënniteit bij Gautier: hij werkt al 25 jaar bij ons! Dagelijks haalt hij zijn inspiratie uit trendboeken, internationale beurzen en het observeren van alles wat met design te maken heeft. De afwerking van een product is zijn stokpaardje. Hij is gefascineerd door het ontwerpen van voorwerpen (van decoratie tot auto's), architectuur, stadsmeubilair, enz. Hij is uitgegroeid tot dé referentie voor het afwerken van producten. Deco- en trendmagazines, mediakanalen, de winkels van concurrenten ... Hij laat zich door alles om hem heen inspireren.

Julie is een ontwerpster met oog voor het artistieke.

Ze is de globetrotter van het team. Julie verbleef enkele maanden in Finland, waar ze Scandinavisch hout- en keramiekwerk ontdekte. Ze vertoeft momenteel in Valencia, in een agentschap dat gespecialiseerd is in meubels. Ze heeft dan ook een goed beeld van de verschillende gewoontes, in gebruik, maar ook in smaak, naargelang de streek. Bij Gautier brengt ze haar affiniteit voor schoonheid, de harmonie van materialen, kleuren en afwerkingen. Voor Julie is de Franse stijl zoals die buiten onze grenzen wordt waargenomen. Het is ontspannen elegantie, verfijning die betovert door haar praktische karakter.

"We laten die opvatting in onze interieurs tot leven komen via harmonieuze elementen die voor een elegante en ontspannen sfeer zorgen. Zo creëren we het unieke karakter van de Franse stijl."

Clément is gepassioneerd door hightech en ecologie.

Met zijn 25 jaar is Clément de jongste telg van Gautier. Hij houdt vooral van het technologische aspect dat aan meubelen kan worden toegevoegd (verlichting, 3D-weergave). Clément heeft affiniteit met grafische kunst en een passie voor detail. Hij houdt voortdurend zijn ogen open voor een patroon op een jurk, een detail in een museumopstelling of een hoogtechnologisch product dat hem inspireert. Zijn voortdurende alertheid zet hem aan tot creëren en innoveren. Het ecologische aspect blijft steeds verankerd blijft in zijn creaties, met name dankzij de mix van materialen.

Jean-Marie, ontwerper sinds zijn zevende

Jean-Marie was als kind al gepassioneerd door design. Creëren, tekenen en ontwerpen vormen zijn passie. In de overtuiging dat inspiratie overal vandaan kan komen, zoekt hij zowel formeel (pers, tijdschrift, benchmark) als informeel (discussie, museum, beurs, tentoonstellingen) naar ideeën. Hij heeft een technische en marketingachtergrond. Hij beseft dat het gebruik door de eindgebruiker het uitgangspunt van elke creatie moet zijn. Hij werkt graag met verschillende materialen en texturen. Voor hem maakt het detail dat de stijl van een klassiek meubelstuk doorbreekt het verschil.

“Bij Gautier zien we onze meubelen graag als ontmoetingsplaatsen: een familie met verschillende generaties rond de eettafel. Dat is de geest van Gautier."

 

Een designcultuur uitgedragen in de winkel.

Deze liefde voor design, stijl en harmonie in uw woning wordt ook gedeeld door onze interieuradviseurs. Via onze tool Gautier Home begeleiden ze u bij al uw projecten.

Uw mandje
Uw account

U kunt zich aanmelden of een account aanmaken.

of

Snel aanmelden

Ontvang de Gautier-catalogus en laat u inspireren!

Catalogus ontvangen

Make an appointment for your project

Free assistance for your customized interior design project

Make an appointment with our interior designers

Ontvang de nieuwe catalogus 2024 bij u thuis!

Laat u inspireren doorcomfortabel vanuit uw salon door onze collecties te bladeren.

Catalogus ontvangen