60 jaar reeds een Franse ontwerper en fabrikant

Gautier Business, le spécialiste des solutions de bureaux fonctionnelles et design

Onze oplossingen voor uw bedrijfskantoren

Met ons merk Gautier Office bouwen we al jaren expertise op, zowel bij grote groepen als bij zelfstandigen. Gautier Business onderhoudt deze knowhow en combineert het beste van onze inrichtingsoplossingen zoals thuis, en professionele apparatuur om aan alle hedendaagse behoeften te voldoen: hoofdkantoor, telewerken, flexkantoor, derde plaatsen ...

E-motion, onze nieuwste collectie

De E-motion-collectie is ontworpen voor iedereen die een uniek en verfijnd interieur wil. Het opmerkelijke design komt tot uiting met moderne, luchtige en grafische lijnen. De E-motion-collectie is beschikbaar in twee afwerkingen. Ze is een uistekende keuze voor het inrichten van functionele ruimtes met veel en discrete opbergoplossingen.

Les Maçons Parisiens, individuele en collectieve werkplekken

Massy, ​​​​Essonne (Frankrijk)

Gespecialiseerd in de bouw van collectieve gebouwen in Ile de France, vertrouwden de Parijse vrijmetselaars op ons om hun werkruimten opnieuw in te richten. Open of individuele kantoren, vergaderzalen, gezellige ruimtes ... de indelingen zijn gevarieerd. Onze collecties bieden veel indelingsoplossingen en stellen u in staat uw medewerkers vriendelijke, ergonomische en comfortabele ruimtes te bieden.

Cougnaud, nr. 1 in geïndustrialiseerde modulaire bouwwerken

De groep Cougnaud heeft de inrichting van haar nieuwe gebouw met groene energie toevertrouwd aan Gautier. Het gebouw heeft een oppervlakte van 5000 m² en biedt plaats aan 200 werknemers. Dit gebouw voldoet aan de nieuwe milieuregelgeving (RE 2020). De architecten van het project hebben ons gekozen vanwege de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten, maar vooral vanwege onze inzet voor het milieu. De ISO 14001-certificering is hier een mooi voorbeeld van.

Het comfort van thuis op kantoor

In deze ruimte voor de raad van bestuur van dit bedrijf wordt de Smart XL tafel omringd door een twintigtal Edito stoelen. De inrichting nodigt uit om in alle rust te kunnen nadenken: een gezellige sfeer dankzij het tapijt en het fluweel van de stoelen, comfortabele zetels zoals thuis en een modulaire boekenkast met een zorgvuldige afwerking waarin zowel enkele boeken als chique decoratievoorwerpen kunnen worden geplaatst.

Ludylab

Het Ludylab is een voorbeeld van deze nieuwe hybride plekken die ontspanningsruimtes combineren met evoluerende werkruimten. Die aanpak stimuleert de collectieve intelligentie met een slim aanbod dat zich aan ieders beperkingen weet aan te passen.

Partenord Habitat

Voor dit nieuwbouwproject verzorgde Gautier Business de inrichting van de professionele ruimtes (kantoren, vergaderzalen) maar ook van de vele onthaal- en ontspanningsruimtes met onze salontafels, banken en fauteuils. De inrichting van de buitenruimtes namen we ook voor onze rekening.

We begeleiden u in elke fase van uw project

Of het nu ons ontwerpbureau is die schuilgaat achter de creaties van onze winkels en beurzen, of onze interieurontwerpers in de winkel, er staat steeds een team van experts paraat die u helpt bij de realisatie van uw droomproject.

Een project starten
Uw mandje
Uw account

U kunt zich aanmelden of een account aanmaken.

of

Snel aanmelden

Ontvang de Gautier-catalogus en laat u inspireren!

Catalogus ontvangen

Make an appointment for your project

Free assistance for your customized interior design project

Make an appointment with our interior designers

Ontvang de nieuwe catalogus 2024 bij u thuis!

Laat u inspireren doorcomfortabel vanuit uw salon door onze collecties te bladeren.

Catalogus ontvangen